dijous, 9 de juny del 2011

UN DÍA DE EMOCIONES PARA ALANA




Aquest és el glogster que el meu grup de treball i jo, la companyia 'Se abre el telón', hem creat per a expossar el nostre projecte.
Es tracta d'un musical on participem tots el membres del grup, cadascú amb un càrrec diferent. Per exemple, la directora és Sònia, les encarregades de la música són Dámaris i Núria, l'encarregada de vestuari i maquillatge sóc jo, la coreografia anava a càrrec de Danae, del decorat s'encarregava Nieves, etc. Nosaltres hem creat les lletres de les cançons, les coreografies, el decorat, el vestuari... i tot lo inclòs en l'obra.
Ha estat un treball dur però a la fi satisfactori, ja que hem superat els objectius proposats pel professor. A més a més, hem gaudit i ens hem divertit molt durant el procés de treball.
Personalment, aquesta eina de glogster és molt profitosa per tal de plasmar el treball realitzat al llarg de tota l'assignatura. Aquí tenim l'oportunitat de mostrar a la resta el video de la representació, les lletres de les cançons, el procés de treball, etc. I a més a més, és un espai on nosaltres mateixes tenim l'oportunitat d'accedir al nostre treball quan sigui necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada